Tuesday 14 January 2014

Smart Riktning Digital Nivåmätning radar



Effektkontroll, vanligen hänvisade till som en kraft meter , har länge använts av kraftorganisationeröver hela USA och i många europeiska länder för att avskärma elektriska kraft utnyttjandet i organisationer , organisationer och hem . Mest vanligtvis mätt i kilowattimmar , en ansträngning laddad enhet av uppskattning , kraft nivåmätning radar mått på kraft ström ges till någon bebyggelse eller byggnad vid en viss tidpunkt , med några få platser laddning högre åtgärder för varje enhet inom timmar av crest vigör utnyttjande .

Den elektromekaniska anstiftan mätaren , den mest kända och allmänt utnyttjad blandad kompott av kraftmätaren, fungerar genom att kontrollräkna de ständiga uppror i en liten aluminium cirkel inuti . Skivan visar sig vid en hastighet i förhållande till den spänning som utnyttjas och följaktligen mäter mått av kraft för att debiteras. Då igen , driver på innovation har lett till avancerade kraft mätaren , som , trots det faktum att långt mindre vanlig än den elektromekaniska uppvigling kontroll , presenterar tydliga gynnsamma förhållanden för både köparen och kraften organisationen .

Datoriserad kraft nivåmätning radararbeteutan användning av mekaniska delar , avsevärt minskar slitage och fel som finns i den elektromekaniska sortiment . Avancerade åtgärder också erbjuder olika förbättringar , innehåller effektivt läsa LCD-skärmen visar , greve av mest extrema styrka begäran , och förmågan att räkna topp timmar och icke - vapen timmar under dagen och räkningen lämpligt för sällsam kraft bruk . Datoriserad nivåmätning radar avstå från kravet på månad till månad fysisk tagit del av var och en meter , som ofta avslutas med en meter åskådare eller elektrisk organisation representant , och tvinga bara allmänt underhåll kontroller . Sådan nivåmätning radar komma ofta utrustade med fjärrkontroll eller omedelbar meter läsningen programmering och fjärr störningar eller stänga förmågor .

Inom en kort tid , kommer avancerade nivåmätning radar förvandlas till ett betydligt mer förbryllande och hjälpinstrumenti förfarandet , scen bred jaga livskraftiga vigör bevaranderutiner. Dessa kommersiella företag kallas slug nivåmätning radar , i grund och botten en ytterligare förbättring av avancerade kontroller , är till och med nu kommer i användning . Denna kraft Skärmen är avsedd att motsvara ett enkelt sätt med ett visst område makt leverantör genom en kunnig galler , för att minimera onödig kraft utnyttjandet och öka produktiviteten i kraft leverantör . Avancerade kunniga kontroller kommer att tillåta den kraft organisationen att ta ut , med ögonblick exakthet , distinkta priser under olika , bästa vigör utnyttjande timmar , och även en omedelbar kraft till långt från några bostäder och kontor till andra i tider av nödvändighet. Kunder , sedan igen , kommer att ha kapacitet att screena sin vigör utnyttjande på nätet , på distans stoppa elektriska maskiner när de inte används , och även erbjuda outnyttjad kraft en gång till den elektriska organisationen hela topp timmar . Kort sagt , den grundläggande effektmätare , så grundläggande att presentera dag familjen

No comments:

Post a Comment