Monday 16 December 2013

Hur en blodsocker Flödesmätare Works



Ett blodsocker Flödesmätare är en mekanism som används för medicinska förklaringar som medhjälpare i att räkna ut innehållet av glukos i blodet . Denna mekanism är för det mesta används av individer som upplever diabetes och hypoglykemi. Förfarandet för kontroll av halten glukos i blodet sker genom att sticka huden för att förvärva ett litet mått av blod, blod sätts därefter i en engångsremsaatt Flödesmätare peruses att beräkna glukosnivå.

Den blodglukos Flödesmätare skärmar måttet på socker i blodet genom en substans förvandla som inkluderar blanda ditt blodprov med glukos oxidera . Detta gör en substans svar med glukos upptäcktes i blodet att göra Glukonsyra hårda frätande . Denna soppa blandas sedan med en alternativ syntetisk kallas ferricyanid upptäcktes i remsan. Denna sinnesrörelser blandning av kemikalier fungerar på ett sätt för att få en exakt läsningen av halten glukos i blodet .

Utnyttjandet av en blodglukos Flödesmätare är viktigt för diabetiker att skärmen deras glukosnivåer. Det är en ångest fri förbereda som enheten följer i allmänhet en lansett . En lansett kommer som en penna som har en nål vid spetsen som används för att skära in i huden för blodprov . Det är ytterst viktigt att känna till korrekt användning av lansetten att undgå onödig plåga .

Under hela blodsocker observation , är det viktigt att träna passande hygien och sterilisering för att undvika föroreningar . När allt annat skulle vara tillgänglig , måste du tvätta händerna med varmt vatten eller sterilisera med sprit . Anledningen till detta är att certifieringen att dina händer är rena och att utrota insättning från den näring du äter till passande räkna ut din glukosnivå. Förutsatt att du inte tvätta händerna , kan resultatet inte vara korrekt .

Kom ihåg att lansetten utnyttjas för blodglukos Flödesmätare är av engångstyp. Det är passande att göra sig lansetten efter din första användning . Det är ohygieniskt att använda den mer än en gång som det har den nyligen lagts öppen för blod . Om man antar att fler än en person utnyttjande av Flödesmätare , inte ge den lansett , eftersom detta kan påskynda äkta hälsofrågor .

Ett talande glukos Flödesmätare är en sorts blodglukosFlödesmätare som låter dig veta resultatet av din glukostest i stället för att behöva läsa det själv . Den är utrustad med högtalare med det mål som du kan höra det passande . Det finns också några som även illustrerar resultaten för dig , särskilt om du inte vet hur man läser effekterna passande . Denna typ kan vara exceptionellt fördelaktigt eftersom det har till och med en implicit minne med målet att du kan hålla dig informerad om din vecka efter vecka förväg genom att hålla resultaten av dina tidigare tester .

Ett blodsocker Flödesmätare är ett mycket praktiskt system för personer med diabetes eller faktiskt för de personer som bara behöver hålla sig informerade om sina blodsockervärden . Det kan bespara dig en hel del tid och pengar eftersom du inte behöver gå iväg till din specialist i den utsträckning som du brukade , eftersom du kan sortera din skuld glukoshaltpå egen hand .

No comments:

Post a Comment