Monday 3 February 2014

Exakt flytande ström mått med attraktiva stream meter



Elektromagnetiska stream meter kan mäta fluidströmmar ännu inte kan utnyttjas för mätning av gasflödet. De kan arbeta i en räckvidd på temperaturer och vikter samtidigt utnyttjas för att mäta ström av allmänt vätskor . Stream meter av detta slag tillverkas i distinkta storlekar för att passa i alla kanaler i alla bredder . Gruppering av mätare kan dessutom göras på grunden av krafttillförseln, antingen styras via rörnät eller elektrisk lagringsenhet fungerat .

Att arbeta i attraktiva meter

Attraktiva Flow Meter marker bort på riktlinjen för elektromagnetiska uppvigling . Den punkt då ett attraktivt område ansluts vinkelrätt mot lagret av strömmen , hanterar det en elektrisk potential skillnad i förhållande till bäcken , som mäts av terminaler . Attraktiva meter utgörs således av magneter , anoder och en uppskattning åtgärd . Vätskan kan också leda till att sättas igång elektromagnetiskt. Den inre beläggningen av kanalen förmedlar vätskan borde skiljas som ledning av tratten kan påskynda fel kommer till stånd . Elektrokemiska effekter som påverkas av vätskan i katoderna kan orsaka potentiell kontrast flyter. För att hålla sig borta från detta , måste attraktiva områden vändas alltid som tyder på att elektromagneter utnyttjas snarare än varaktiga magneter .

Drift under olika förhållanden

Attraktiva meter är runt mest allmänt utnyttjade stream meter efter differential uppskattning baserade enheter . De är anmärkningsvärt korrekta och kan utnyttjas som en del av en omfattande variation av drifttemperaturer och vikter. Elektro ström mätaren kan uthärda vikter upp till 42 MPa och arbeta i temperaturer så höga som 150 grader Celsius . På platser som höga höjder eller fristående områden där det kanske inte är möjligt att driva en gadget , arbetade elektrisk cell stream meter kommer till hjälp . I en perfekt värld en ström mätare kan lika gärna ha anoder som inte påverkas elektrokemiskt av vätskan och kan även mäta i skiftande driftsförhållanden . Elektrisk lagringsenhet arbetade mekanismer kan lika gärna köra apparaten för inte mindre än tre tidigare år som tvingar en förändring av elektrisk cell . Producenter kan lika gärna dessutom möblera kontor för lång separation fjärr korrespondens med gadgeten via GPRS eller CMDA -anslutning .

Köp från förmodade tillverkare

Attraktiva ström flödesmätare Vatten måste byggas svårt att stå emot oförutsedda förändringar i strömmen. De kan också lämna avläsningar med en liten förfaller kant . Exceptionella beslutsfattare ger uppgifter om apparaten på plats . I händelse av att du inte är säker på vilken innovation bäst kan ta itu med din ström uppskattning förutsättning , kan du råd producenten . Den största av skaparna gör stream meter beroende av alla standarder uppskattning , vilket ger kunderna många val att möta deras önskemål ström uppskattning . Efter försäljningen anpassning och administration är en viktig del av inköpet . Bestäm att villkoren är tydligt anges i buy kontrakt .

No comments:

Post a Comment